Vastned bekroond met twee EPRA Awards

Vastned's jaarverslag is voor de zevende keer bekroond met de EPRA Gold Award. Dit jaar heeft Vastned voor het eerst volgens de sBPR indicatoren (duurzame best practice reporting) gerapporteerd. Hiervoor ontving het de EPRA sBPR Most Improved Company Award.

EpraAwardTaco.jpg?mtime=20170928120325#asset:3062

Vastned ontvangt EPRA sBPR Award for Most improved Company


Vastned investeert in een aantal geselecteerde steden in Europa met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populaire winkelstraten. Deze focus zal bijdragen aan het bereiken van stabiele en voorspelbare resultaten.

Focus op kwaliteit: kwaliteit van vastgoed, kwaliteit in kasstromen, handhaving van de kwaliteit in financiering en continue aandacht voor de kwaliteit van de organisatie

Duidelijke communicatie

Vastned hecht veel waarde aan het (gelijk)tijdig en op een duidelijke en eenduidige manier van communiceren van de ontwikkelingen binnen de onderneming aan alle stakeholders. Vastned maakt daarbij gebruik van het publiceren van persberichten, (half)jaarverslagen, trading updates, deelname aan roadshows en conferenties, en de Vastned website.

Gegevens beursnotering

Euronext Amsterdam
ISIN: NL0000288918
Ticker: VASTN.NL
Aantal geplaatste aandelen: 19.036.646
Aantal uitstaande aandelen: 18.186.800