Webcast FY 2020 results and strategy update

Vastned investeert in een aantal geselecteerde steden in Europa met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populaire winkelstraten. Deze focus zal bijdragen aan het bereiken van stabiele en voorspelbare resultaten.

Duidelijke communicatie

Vastned hecht veel waarde aan het (gelijk)tijdig en op een duidelijke en eenduidige manier van communiceren van de ontwikkelingen binnen de onderneming aan alle stakeholders. Vastned maakt daarbij gebruik van het publiceren van persberichten, (half)jaarverslagen, trading updates, deelname aan roadshows en conferenties, en de Vastned website.

Vastned heeft zich dan ook gecommitteerd om te rapporteren volgens de Transparatiebenchmark van het Ministerie van Economische Zaken en de Tax Transparencybenchmark van de VBDO.

Het meest recente Transparantiebenchmark onderzoek is uitgevoerd in 2019, waarbij Vastned met 43 punten een derde plaats binnen de vastgoedsector behaalde. Het onderzoek wordt tweejaarlijks uitgevoerd, waardoor de eerstvolgende editie zal plaatsvinden in 2021.

In de Tax Transparencybenchmark behaalde Vastned een score van 20 punten en bereikte het een gedeelde 21e plaats van de in totaal 77 onderzochte bedrijven. Dit was goed voor een tweede plek binnen de vastgoedsector.

Focus op kwaliteit: kwaliteit van vastgoed, kwaliteit in kasstromen, handhaving van de kwaliteit in financiering en continue aandacht voor de kwaliteit van de organisatie

Gegevens beursnotering

Euronext Amsterdam
ISIN: NL0000288918
Ticker: VASTN.NL
Aantal geplaatste aandelen: 19.036.646
Aantal uitstaande aandelen per 25 juni 2020: 17.151.976