Vastned investeert in een aantal geselecteerde steden in Europa met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populaire winkelstraten. Deze focus zal bijdragen aan het bereiken van stabiele en voorspelbare resultaten.

Duidelijke communicatie

Vastned hecht veel waarde aan het (gelijk)tijdig en op een duidelijke en eenduidige manier van communiceren van de ontwikkelingen binnen de onderneming aan alle stakeholders. Vastned maakt daarbij gebruik van het publiceren van persberichten, (half)jaarverslagen, trading updates, deelname aan roadshows en conferenties, en de Vastned website.

Vastned heeft zich dan ook gecommitteerd om jaarlijkse de Transparatiebenchmark van het Ministerie van Economische Zaken en de Tax Transparencybenchmark van de VBDO in te vullen. In 2017 maakte Vastned een grote sprong voorwaarts in de Transparantiebenchmark en steeg de score van 85 in 2016 naar 133. Hiermee behaalde Vastned de hoogste score binnen de vastgoedsector. 

Ook in de Tax Transparencybenchmark behaalde Vastned het hoogste resultaat binnen haar sector. Met een score van 21 wist Vastned de zesde plek van alle 76 deelnemende bedrijven te bereiken.

Focus op kwaliteit: kwaliteit van vastgoed, kwaliteit in kasstromen, handhaving van de kwaliteit in financiering en continue aandacht voor de kwaliteit van de organisatie

Gegevens beursnotering

Euronext Amsterdam
ISIN: NL0000288918
Ticker: VASTN.NL
Aantal geplaatste aandelen: 19.036.646
Aantal uitstaande aandelen per 31 december 2017: 18.186.800