Vastned investeert in geselecteerde steden in Europa met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in grotere steden. Huurders van Vastned zijn sterke en toonaangevende internationale en landelijke retailers. De vastgoedportefeuille heeft een omvang van circa € 1,5 miljard.

Leysstraat 28-30, Antwerpen - Over Vastned
Leysstraat 28-30, Antwerpen

Historische binnensteden van grotere Europese steden zijn aantrekkelijk door een positieve demografische groei, sterke koopkracht, culturele voorzieningen, toerisme en de aanwezigheid van nationale en internationale instellingen en universiteiten.

Historische binnensteden bieden door hun authenticiteit een unieke winkelervaring

Het zijn steden die door hun authenticiteit een unieke winkelervaring bieden, waardoor consumenten hier het liefst winkelen en sterke, toonaangevende retailers zich er graag vestigen.

De portefeuille van Vastned omvat naast het high street winkelvastgoed in grotere Europese steden ook ander kwalitatief vastgoed, zoals Belgische baanwinkels, goed gelegen supermarkten en ander retail vastgoed van hoge kwaliteit met een goed en stabiel rendement.