Vastned investeert in geselecteerde steden in Europa met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in grotere steden. Huurders van Vastned zijn sterke en toonaangevende internationale en landelijke retailers. De vastgoedportefeuille heeft een omvang van circa € 1,6 miljard.

Leysstraat 28-30, Antwerpen - Over Vastned
Leysstraat 28-30, Antwerpen

Core cities zijn aantrekkelijke steden met een positieve demografische groei, sterke koopkracht, een historische binnenstad, toeristische aantrekkingskracht en de aanwezigheid van nationale en internationale instellingen en universiteiten.

Core cities bieden door hun authenticiteit een unieke winkelervaring

Het zijn steden die door hun authenticiteit een unieke winkelervaring bieden, waardoor consumenten hier het liefst winkelen en sterke, toonaangevende retailers zich er graag vestigen. Naast het winkelvastgoed in core cities is er in de vastgoedportefeuille ruimte voor andere kwalitatief hoogwaardige retailvastgoedinvesteringen zoals de Belgische baanwinkels, goed gelegen supermarkten en andere mixed retail locaties in middelgrote en kleinere steden.