Vastned is een Europese beursgenoteerde vastgoedonderneming met focus op het beste vastgoed in de populaire winkelgebieden van geselecteerde Europese steden met een historische binnenstad waar winkelen, wonen, werken en ontspannen samenkomen. De vastgoedclusters van Vastned hebben een sterke huurdersmix met internationale en nationale retailers, horeca-ondernemers, residentiële huurders en huurders van kantoren. De vastgoedportefeuille heeft een omvang van ongeveer € 1,5 miljard per eind december 2020.

Leysstraat 28-30, Antwerpen - Over Vastned
Leysstraat 28-30, Antwerpen

Historische binnensteden van grotere Europese steden zijn aantrekkelijk door een positieve demografische groei, sterke koopkracht, culturele voorzieningen, toerisme en de aanwezigheid van nationale en internationale instellingen en universiteiten.

Historische binnensteden bieden door hun authenticiteit een unieke ervaring

Het zijn steden die door hun authenticiteit een unieke ervaring bieden, waardoor mensen hier graag winkelen, wonen werken en ontspannen.

De portefeuille van Vastned omvat naast high street winkelvastgoed in grotere Europese steden ook ander kwalitatief vastgoed, zoals Belgische baanwinkels, goed gelegen supermarkten, woningen en kantoren met een goed en stabiel rendement.